Kevättä ilmassa

Elämä neljän pennun kanssa on haastavaa, ainakin silloin kun pitäisi olla opettamassa juttuja näille. Siksi välillä pitää jakaa porukkaa ja viedä näitä yksikseen tutustumaan suureen maailmaan. 
Eihän sitä koskaan tiedä, jos vaikka jonakin päivänä löytäisivät omat kotinsa, eivät sitten ihan järkyttyisi kaikesta uudesta.


Miksu pääsi viikolla läheisen lemmikkikaupan pentutreffeille ja sai oman klubikortin. Ihan kivasti Miksu osasi leikkiä muiden pentujen kanssa.

Miksu tutkii kevään merkkejä
 Tompan kanssa käytiin kävelemässä kirjastolla. Matkalla päästiin tutustumaan juoksijaan, pyöräilijään, autoihin ja nähtiin muitakin koiria. Tomppa liikkui Kaliksella kuin vanha tekijä.
Tomppa löysi ihanan jääpalan
Mahtavaa, että tuohon vajaan kilometrin päähän on tullut Pokemon-pelin joku sali. Ronjan kanssa me ei tästä sen enempää tajuta, käytiin lammella tutustumassa pelaamiseen. Tultiin siihen tulokseen, että ihan mukava iltalenkki siitä tuli.
Ronja vaan nauttii auringosta
Muuten täällä on vain nautittu auringosta. Nyt kun terassilta ovat lumet sulaneet on siinä kiva pyöriä pikkukennelistin kanssa. Kommentit

Suositut tekstit