Isn't she lovely

Perjantaina suuntasimme Laran (Vorondo Herenya) kanssa Turkuun ja sieltä laivalla kohti Tukholmaa.
Onneksi Tukholmassa maratoonarit lähtivät juoksuilleen vasta puolilta päivin. Kerkesimme hyvin alta pois ja kohti Eskilstunassa järjestettyä Nordic Terrier Show'ta. 

Sileitä oli ilmoitettu yhteensä seitsemän kappaletta ja rotutuomarina toimi Geir Flyckt-Pedersen. Kaiken kaikkiaan terriereitä oli ilmoitettuna 370.

Laran kanssa rotukehässä odottelemassa yksittäisarvostelua.

Lara oli ROP ja sai SERT:n. 
Tämä oli Laralle kolmas serti Ruotsista ja ikäkin riitti valioitumiseen. Niinpä saimme myös puna-vihreän ruusukkeen valioitumisen kunniaksi. Lara tuli samalla Suomen ja Latvian muotovalioksi. Ensiviikolla pitänee aloitella kuponkien täyttäminen, jotta valionarvot saadaan vahvistettua.

BIS:n alkua odottelemassa brassin kanssa.
Ruotsin kesä on yhtä vähäluminen kuin Suomenkin kesä. Välillä satoi ja tuuli niin että teltat lähtivät lentoon. Välillä taas aurinko paistoi ja toppatakit sai heittää syrjään. 


Peter Green ja Lara
BIS tuomarina toimi Peter Green. Oli hienoa päästä tämän arvostetun jenkkituomarin kehään. Erillistä esiarvostelua ei ollut vaan kaikki koirat katsottiin läpi isossa kehässä.

Isossa kehässä odotellaan
Kestihän tuo BIS-kehä aika kauan, mutta toisaalta tilaisuus oli varmasti mieluisampi yleisölle. Ja mikä hienointa, jokainen koira katsottiin vuorollaan samalla tarkkuudella.


Lara pääsi jatkoon yhdeksän parhaan joukkoon, mutta sijoitusta neljän parhaan joukkoon ei tullut.

"She is lovely", totesi Peter Green kätellessään meidät ulos isosta kehästä. 

Kommentit

Suositut tekstit