Gotland - gott land

 Torstaina iltapäivästa suuntasimme Turkuun ja Baltic Princessille. 
Pikkukennelisti valmiina lähtöön

Lara - Vorondo Herenya, valmiina lähtöön

Varasin vähän paremman hytinkin, että saisimme nukkua rauhassa. Se oli kyllä turha toivo sillä hytissä tärisi niin, että tavarat putoilivat pöydiltä. Korvatulpistakaan ei varmaan olisi ollut apua melun torjuntaan.
Laivalla maistuu välipala
Huonosti nukutun yön jälkeen saavuimme auringon noustessa Tukholmaan. Sieltä suuntasimme Nynäshamniin aamupalalle ja Visbyn lautalle.
Aamupalalla Nynäshamnin satamassa
Koirien kanssa matkustavia oli tulossa paljon Visbyn lautalle, mutta pari urheaa Dala häst -autoakin oli eksynyt joukkoon sekä yksi Kalle Kyykäärme Kankaanpäästä. Hyvät oli äänet näissäkin peleissä - ei yhtään haukuntaa. Netistä kun katsoin, niin poijjilla taisi olla heppa-autoajot Farössä.
Dala häst keulilla
Visby on kyllä hieno ja kaunis kaupunki, ja muuten todella koiraystävällinen. Terasseiltakaan meitä ei käännytetty pois vaan koira oli tervetullut.
Matkalla Visbyn vanhaan kaupunkiin

Lara tutkailee maisemia terassilla
Lauantaina oli vuorossa reissun virallinen osuus eli Visbyn kansainvälinen koiranäyttely.  
Laran kanssa odotellaan kehään menoa
Sileät foxit tuomaroi pitkänlinjan terrieri spesialisti Siv Jernhake. Lara valittiin rotunsa parhaaksi ja se sai myös sertin ja cacibin.
Vorondo Herenya - Lara
Erityisesti mieltä lämmittivät tuomarin kommentit ja arvostelu Larasta:
En riktig liten pärla, välbalanserad m underbart huvud o korrekt i alla detaljer.

Terrieri ryhmässä Lara oli kolmas. Ryhmän tuomaroi myös Siv Jernhake.
Laran kanssa ryhmäkehässä
Laran kanssa keltaisella lampaalla

Näyttelyn jälkeen piti tietysti lähteä uimaan. Rantaan oli huuhtoutunut meduusoja ja ne oli aika ällöjä ainakin pikkukennelistin mielestä. 

Meduusoja tutkimassa
Majapaikassamme keltaisen kanan majatalossa oli pihalla keltainen kana. Se oli pikkukennelistin suosikki....siis se kana. Tuo oli kyllä ihana majatalo ja juuri sopiva paikka meille. Aamupala oli taivaallinen. Siinä oli tarjolla kaikkea todellista lähiruokaa.


Sunnuntaina kävimme tervehtimässä Peppi Pitkätossua, mutta punapää ei ollut kotona. 
Hattupäiset Lara ja kepo
Lara löysi kuitenkin kesämaasta lempilaitteensa, matojunan. Sitä härveliä tuo olisi jaksanut tuijottaa vaikka kuinka kauan.
Matojunaa tuijottamassa

Maanantaina alkoi kotimatka. Tukholmassa oli hieman ruuhkaa, mutta kerkesimme kuitenkin hyvin Turkuun lähtevälle lautalle. Laivalla kun olimme käymässä nukkumaan kertoi pikkukennelisti, että hänellä on jo ikävä Dextertä. 
Lara rannallaKommentit

Suositut tekstit