Apurit auton pesussa

Daimon (Bodils Daimon) ja Lara (Vorondo Herenya) olivat apureina auton pesussa. Lara nuoli vaahtoa ja sai hepulin. Olikohan se kovinkaan terveellistä - niin siis vaahto.
 Daimon nappasi ensin Laran kuonosta ja sitten toisin päin.
 Nessa, Lara ja Daimon
 Jos mää puren sua jalkaan, niin Lara voi niitata mua lapaan.
 Daimon taklaa Nessan
 Välillä vanhuskin riehaantuu nuorison kanssa kisaamaan
 ja hyppää ehkä pois kuvastakin.
 Laran pää
 ja toisesta suunnasta

Kommentit

  1. Voisitko antaa ohjeita sk kettuterrierin seisottamiseen pöydällä, kun tuomari kattoo esim. hampaat. Meillä se ei oikeen tahdo onnistua ilman rimpuilua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja lisäisin vielä että pitääkö hännästä tai "kaulasta"
      pitää kiinni pöydällä ollessa?
      Kiva blogi, seuraan! :))

      Poista
    2. Blogger heitti ensimmäisen vastaukseni ilmeisesti taivaan tuuliin. Uusi yritys siis..

      Helpoin neuvo on tietysti, että pitää vain harjoitella ja taas harjoitella. Ihan tarkkoja neuvoja en osaa antaa ilman näkemättä mistä kohtaa homma kiiastaa. Onko pöydällä olo itsessään liian jännää vai pelkästään hampainen katsominen inhottavaa?

      Tässä nyt kuitenkin jotakin vinkkiä.
      Jos vain mahdollista, kannattaa treenailla kaverin kanssa. Silloin toinen voi olla "tuomarina". Tuomarina oleva voi vaikka ensin vain syötellä parit makupalat ja silitellä. Sitten hiljalleen edetä hammaskalustoon päin. Joka kerta "tuomarin" ei tarvitse edes hampaita katsoa. Ei kannata tehdä siitä koiralle mitään erikoista ja isoa juttua. Jos hampainen katsominen onnistuu maassa helpommin kuin pöydällä, kannattaa harjoitella ensin tietysti maassa. Ja sitten erikseen nätisti pöydällä olemista ja vasta myöhemmin lisätä hampainen katsominen pöydällä olemiseen.

      Hännästä ja kaulasta ei tarvitse pitää kiinni kun seisottaa koiraa pöydällä. Näyttelyssä melkein aina pidän kiinni hihnasta (mieluummin näin) tai sitten kaulasta. Eipä koiruus sitten ainakaan yllättäen pääse poistumaan paikalta. Hännästä en pidä kiinni ellei ole tarvetta. Jos hännän asento ei itsekseen ole riitävä, silloin pidän kiinni. Seisotuskuvia otettaessa pidämme yleensä aina hännästä kiinni. Onnistuu kuvat huomattavasti paremmin. Heiluvaa häntää kun on vaikea saada taltioitua mukavan näköisessä asennossa.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit