Trondheim INT

Tänä aamuna, kun heräsimme, Trondheim olikin hieman sumuisempi ja sateisempi kuin eilen. Koirien ulkoilun ja aamupalan jälkeen suuntasimme hotellilta raviradalle navigaattorin ohjaamana. Pienten seikkailujen jälkeen löytyi oikea paikka. Norjan pojat olivat päättäneet rakentaa uusiksi pari tietä, niin eihän tomppa ollut ihan sitten kartalla.
Jossain päin Trondheimiä

Sileitä oli ilmoitettu kuusi, kaksi urosta ja neljä narttua. Tuomarina toimi Walter Jungblut. Ensimmäisenä kehään asteli Daimon (Bodils Daimon). Daimon sai ERI:n ja SA:n. Urosten käyttöluokassa kilpaili Järvsöstigens Quattro. Emme valitettavasti nähneet minkä laatuarvosanan tämä koira sai, mutta paras uros luokkaan se ei tullut kilpailemaan. Daimon oli siis paras uros ja sai cacib:in ja sertin. Daimon tuli samalla myös sekä Norjan että Pohjoismaiden muotovalioksi.

Narttujen junioriluokassa oli Hilma (Joze's Silent Waters) ja Star Pride You Are Mine. Molemmat saivat laatuarvostelun ERI. Hilma voitti luokkansa ja sai myös SA:n. Myös kanssakilpailija sai SA:n. Nuortenluokassa esitettiin Foxlifford's Annietingandeveryting, mutta se ei ilmeisesti saanut ainakaan SA:ta, koska emme nähneet koiraa enää paras narttu kehässä. Avoimessa luokassa esiintyi Lippe (Ketkumetkun B. Veronica). Lippe sai ERI:n ja SA:n.
Näyttelypaikalla: Hienosti ja sujuvasti oli kyllä kaikki hoidettu.
Paras narttu kehässä oli siis kolme koiraa. Näistä parhaaksi valittiin Lippe, joka sai myös sertin ja CACIB:n. Toiseksi tuli Hilma, joka sai myös vara sertin. Näin ollen kolmannelle sijalle tuli Star Pride You Are Mine. Rotunsa parhaaksi valittiin Daimon ja Lippe oli VSP. 

Jäimme siis odottelemaan ryhmäkehien alkamista. Walter Jungblut toimi myös terrieriryhmän tuomarina. Odottelu kannatti, sillä Daimon sijoittui ryhmässä neljänneksi.
Uutta valiota väsyttää

Nyt illalla sitten alkoi sataa oikein kunnolla. Kyllä pitää vain todeta, että norjalaiset ovat ulkoilmaihmisiä. Vaikka satoi melkein kuin saavista kaatamalla, porukkaa vaan istui sitkeästi terasseilla (sellaisten varjojen alla). Sateen vähän tauottua teimme vielä kierrokset tässä kaupungilla koirien kanssa.
Hilma, Dylan, Linda, Lippe & Daimon
Huomenna saa Trondheim jäädä taakse ja Passatin nokka käännetään kohti etelää.

Kommentit

  1. Onnittelut kaikille täältä koti Suomesta!
    Toivoo Sylviläiset

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit