Tarhaprojektia

Jo pidempään meitä on harmittanut se, että sateisella säällä tarhoissa olevat koirat ovat ihan kurassa. Pahimmassa tapauksessa myös itse on ollut kurainen käytyään tarhojen lähellä, kun jostakin syystä nämä meidän koiraversiot tykkäävät kovasti pomppia - myös kuralätäköissä.
Vihdoin ja viimein saimme tartuttua lapioon ja tulipa perjantaina kaivettua salaoja tuohon tarhojen edustalle.
Löysimme kaikkea mukavaa pientä ylläriäkin tuolta.
Niin siis eihän se tällä kertaa mikään yllätys enää ollut, että tuohon yhteen kohtaan tontillamme on joskus aiempien asukkien toimesta haudattu hieman roskia. Aiemmin löysimme jopa sellaisen keittolevyn. Nyt parhaat löydöt ovat tässä:
Olihan se ravustuskausi jo alkanut? Laseilla näkee sitten ainakin hieman tarkemmin pienimmätkin rikkaruohot.

Pikkuinen sadekuuro pääsi yllättämään, mutta onneksi piharakennuksemme, Kojan, tarjosi hyvän suojan.

Tarhaprojekti oli kyllä ihan paikallaan. Ennen sade kuuroa kerkesimme laittaa salaojan Daimonin ja Meekyn tarhaan sekä tuon "laiturin". Sillä puolella näytti ihan mukavalta. Dylanin ja Zelman tarha oli vielä hieman kesken ja kura lensi taas.

Meeky oli ainakin ihan onnessaan tuosta "laiturista". Loppu illan se vain köllötteli siinä onnellisena ja välillä jopa pyöriskelikin.

Sunnuntaina päästiin jatkamaan projektia. Aamusta Ainon kanssa pestiin Dylanin ja Zelman tarhan koppi. Iltapäivästä päästiin maalaushommiin ja illalla sitten näytti tältä.
Huomenna Dylan ja Zelma pääsevät suorittamaan lopputarkastusta tarhaansa. Saapa nähdä mitä mieltä herrasväki on uudistuksista. Dylanilla ainakin on ollut hieman ikävä omaan tarhaansa. Se joutui nyt remontin aikana olemaan evakossa Rolsroyce 1 -tarhassa. Ja ilmeisesti ainakin ikiliikkuja Hilman seura taisi olla arvon herralle epämieluisaa.
Melkein unohdin. Olihan meillä vastaavamestarikin paikalla koko projektin ajan. Saanko esitellä, hänen häneisyyntesä: Nessa
Valkoinen kypärä vain puuttuu. Virman piikkiin.

Kommentit

Suositut tekstit