France Winner Show

Pariisissa ollaan oltu nyt jo toista päivää. Eilen käytiin katsomassa Notre Dame ja Eiffeltorni. Siinähän ne Pariisin nähtävyydet pikana sitten olikin. Niin ja tietysti nuo julkiset, paikallisjunat pääasiassa, tulivat tutuiksi.


Tänään torstaina päästiin sitten asiaan: Ranskan voittajanäyttely. Aamulla startattiin ja muutaman mutkan jälkeen päästiin jonottamaan messualueelle. Kehäkin löytyi ja luettelo saatiin sekä viimein numerolaputkin saatiin kehästä. Vaikka sileitä oli ilmoitettu 68 kappaletta, sujui arvostelu suhteellisen nopeasti, sillä mitään kirjallista arvostelua ei annettu. Luokatkin olivat vähän eri järjestyksessä mihin olemme tottuneet. Tuomarina toimi Mme Pelissier.

Avoimiin uroksiin olimme ilmoittaneet Daimonin (Bodils Daimon) ja Dylanin (Quissex Focus Flying Finish). Daimon voitti avoimen luokan ja Dylan oli luokassa neljäs. Daimon voitti myös sertin ja oli myös urosten paras.

Nartuissa koiristamme ensin esiintyi avoimessa luokassa Lippe (Ketkumetkun B. Veronica). Lippe sijoittui luokassaan kolmanneksi. Junioriluokassa esiintyi Hilma (Joze's Silent Waters). Hilma sijoittui myös luokassan kolmenneksi.

Daimon sai hienoja rusetteja ja viinipullonkin. Ehkä emme tarjoile pojalle kuitenkaan pullon sisältöä.

Kommentit

  1. Teillä on kyllä mahtava kiertue menossa, kohta ei enää palkinnot mahdu kyytiinkään kun niitä satelee joka suunnalta :)
    t. Flegulaiset

    VastaaPoista
  2. Kyllä on oikeesti komeeta luettavaa nuo tulokset ja Daimon on niin komee!!!!
    Hyvä että tytötkin pärjää!

    Koittakaahan tulla jo koti Suomeen sieltä mualimalta ruppee jo huippoomaan.Tuli muuten varmaan hienoja pokaaleita? Heh, joita voi pikku roturacelaiset himoita? ;)))
    Onnittelut Sylviläisiltä

    VastaaPoista
  3. Niin sitä pitää!Mahtuuko pokaalit autoon vai tuunko rekalla hakee?
    T: Ahvenaiset

    VastaaPoista
  4. Joo ei tarvii pokaaleita tulla hakemaan, mutta tuu vaan Saksaan huomiseksi vastaan niin otetaan kunnon kaljalasti. :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit