Vorondo Racing Team - RotuRace 2011

Roturace viikonloppu on taas pian täällä. Kaikesta valmistautumisesta huolimatta se pääsee yllättämään joka vuosi. Olemme osallistuneet tapahtumaan jo vuodesta 2008. Tänä vuonna on siis jo neljäs kerta kun koiramme kirmailevat nopeasti tai vähemmän nopeasti Hyvinkään vinttikoiraradalla.

Vuoden 2009 tunnelmia

Tänä vuonna kaikki joukkueemme juoksevat lauantaina midi-luokassa, koska minit juoksevat vasta sunnuntaina ja emmehän me voi jättää perinteistä illanviettoa väliin.

VRT Roadrunners joukkueessa juoksevat Albert, Oiva, Flegu ja Sylvi. Tähän joukkueeseen on päässyt nyt kaikki - ainakin toistaiseksi - nopeimmat foximme. VRT Smooth Criminals joukkueesa radalle starttaavat Cisse, Monsteri, Nemo ja Edi. Tässä joukkueessa tytöt ovat jo kokeinta juoksijoita ja toivotaan, että joukkueen ensikertalaisenä Edikin onnistuu suorituksessaan. Joukkueistamme viimeisenä on VRT Foxy Ladies. Tässä joukkueessa juoksevat Elle, Hilma, Kaisa ja Doris. Hilma ja Doris ovat ensikertalaisia, mutta Elle ja Kaisa ovat juosseet aiemminkin. Näiltä tytöiltä ei ainakaan tyyliä puutu.


Kommentit

Suositut tekstit