Huh hellettä!

Perjantaina suuntasimme Passatin nokan kohti Riikaa. Onneksi ilmastointi autossa toimi sillä lämpömittari matkan aikana kohosi +30 asteeseen. Matkalla piti tietysti pysähtyä Pärnussa syömässä hyväksi todetulla grillillä. Toinen vakiopysähtyspaikka on siinä jossain noin 80 kilometriä ennen Riikaa. Siinä tie tulee ihan lähelle rantaa ja pehmeällä hiekalla on mukavaa tepastella koirien kanssa.
Dylan, Linda ja Hilma
Erityisesti Dylan (Quissex Focus Flying Finish) nautti rannasta. Dylan halusi vain juosta veden rajassa ja välillä sen oli sulkellettava aaltoihin. Niin ja lopuksi tietysti Dylanin piti vähän kieriä hiekassa.

Riikasta hotelli löytyi helposti, mutta kuskilla oli jotakin vaikeutta kääntyä oikean porttikongin kohdalla. Eihän siinä mitään, mutta Riikassa vasemmalle kääntyminen ei oikein meinaa onnistua. Piti siinä sitten pari kunniakierrosta ajella. Hotellikin oli ihan kiva, mutta huoneissa oli keltaiset kokolattiamatot ja niitä ei jostain syystä oltu saatu puhdistettua kunnolla. Niin ja sitten iltapalalla Krisse ja Olli tilasivat hampurilaiset ja niissä oli homeiset sämpylät. Hyvin siis alkoi taas Riikan reissu.

Lauantaina sitten heti aamusta suunnattiin Skonto -areenalle. Foxit tuomaroi heti aamusta Zsuzsanna Petik. Dylan oli ROP ja sai CACIB:n sekä sertin. Dylanista tuli siis Latvian muotovalio. Hilma (Joze's Silent Waters) oli VSP ja sai junnu sertin. Lippe (Ketkumetkun B. Veronica) oli PN2 ja sai CACIB:n ja sertin. Iltapäivällä pyörähdettiin myös mopsien kehässä - tietysti mopsin kanssa. Matkassa oli foxien lisäksi myös Sisu (Bombastic Finnish Sisu), joka tuli valioluokassa neljänneksi.

Sunnuntaina foxien kehä oli myös heti aamusta. Tuomarina toimi Tanya Ahlman-Stockmari. Dylan oli ROP ja sai CACIB:n. Tällä kertaa Lippe oli myös PN2 ja sai VA-CA:n sekä sertin. Hilma oli PN3 ja sai junnu sertin. Mopsien kehä oli vasta puolen päivän jälkeen. Sisu sai VA-CA:n sekä sertin ja tuli siis Latvian muotovalioksi.


Selvisimme hienosti vekkuleiden ohittelijoiden ja "mopopoikien" täyttämältä tieltä ehjin nahoin eikä autoonkaan tarvittu autolaastaria. Tallinnan satamasta sitten piti tietysti lastata vähän tuliaisia lapsenvahdeille ja vähän ehkä itsellekin. 

Vielä odotellaan kuvia ja videoita näyttelystä.

Kommentit

Suositut tekstit